CUM PARTICIP

REGULAMENT

1

Creează un cont

În primul rând pentru a te înscrie în competiţie împreună cu bebelușul tău, trebuie să creezi un cont în platformă.

2

Înscrie-te în TATITLON
cu un video

Fie că ești mămică sau tătic, pentru a putea câștiga unul dintre premiile campaniei, trebuie să îţi echipezi micuţul cu Pampers Pants și să urci în platformă un video cu tine și bebelușul tău făcând o activitate sau un sport împreună. Fie că vorbim de dans, de primii pași, de schimbatul scutecului sau de joaca de-a avionul, orice video care vă prezintă pe voi doi în acţiune va fi validat.

Află mai multe despre cum să urci un video valid în regulamentul campaniei.

3

Validarea poate dura
maximum 24 - 48 de ore

Odată ce clipul înregistrat de tine va fi validat, vei primi pe adresa de e-mail confirmarea.

4

Adună cât mai multe voturi

Fiecare video înscris în competiţia TATITLON va fi votat public. Cele mai votate 20% dintre clip-uri vor intra în marea finală pentru marele premiu: Un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebeluși.

Juriul va desemna dintre aceștia echipa câștigătoare. Se vor lua în considerare creativitatea echipei și implicarea. Cu cât veţi fi mai activi și mai creativi, cu atât mai bine. De asemenea, juriul se va asigura că voturile înregistrate pentru fiecare video sunt valide.
Poţi înscrie un singur video în competiţie. Ai dreptul să înlocuiești acest video cu unul nou. În acest caz, trebuie să ștergi întâi clipul deja înscris. Atenţie! Voturile obţinute pentru primul video, nu se transferă pentru următorul.

5

Cum obţin voturi?

Orice participant poate share-ui în social media proba lui și își poate invita prietenii în platformă să îl voteze.

Oricine poate susţine o echipă: super-tătic + bebe și o poate vota de câte ori dorește pe parcursul campaniei, dar nu mai mult de o dată pe zi.

Orice susţinător poate oferi un singur vot mai multor super-tătici în aceeași zi.

6

Ce pot câștiga?

- Un Volkswagen T-Roc complet echipat pentru bebeluși
- Primii 100 super tătici înscriși în competiţie primesc garantat un Mega Box Pampers Pants pentru micuţii lor super activi.
- Săptămânal cel mai votat participant va primi un voucher cadou de la Kaufland .


Află detalii în secţiunea Premii.

Consimțământ Cookie-uri