Cum particip

logo
Pas unu

În primul rând, pentru a te înscrie în competiţie împreună cu bebelușul tău, trebuie să creezi un cont în platformă.

Stelute pas unu
Pas doi

Fie că ești mămică sau tătic, pentru a putea câștiga unul dintre premiile campaniei, trebuie să îţi echipezi micuţul cu noul Pampers Pants, să creezi o scenă în care tăticul îi aduce visul la viaţă, să faci o fotografie și să o urci în platformă.

Cum ar trebui să arate scena? Puteţi porni de la poziţia lui în somn, apoi daţi frâu liber imaginaţiei și construiţi o situaţie nostimă cu echipa de vis Tati + Bebe. Nu vă sfiiţi să folosiţi jucării, costume sau orice alte obiecte găsiţi prin casă, atâta timp cât cel mic doarme liniștit și în siguranţă. Dacă cel mic doarme cu un braţ întins, puteţi, de exemplu, să faceţi să pară că ţine o tigaie și că gătește împreună cu tati mâncarea preferată. Puteţi să vă transformaţi într-un duet de breakdance sau chiar în luptători de karate. Aţi prins ideea.

Află mai multe despre cum să înregistrezi o poză validă în regulamentul campaniei.

Pas trei

Odată ce poza urcată de tine va fi validată, vei primi pe adresa de e-mail confirmarea.

Stelute pas doi
Pas unu
Pas patru

Fiecare poză înscrisă în competiţia TATITLON va fi votată public. Cele mai votate 20% dintre poze vor intra în marea finală pentru unul dintre cele 3 premii constând în vouchere în valoare de 1000 euro (fiecare), la un magazin specializat în articole pentru bebeluși.

Juriul va desemna dintre aceștia echipele câștigătoare. Se vor lua în considerare originalitatea, creativitatea și siguranţa bebelușului. Cu cât veţi fi mai adorabili, cu atât mai bine. De asemenea, juriul se va asigura că voturile înregistrate pentru fiecare poză sunt valide.

Poţi înscrie o singură poză în competiţie. Ai dreptul să înlocuiești poza cu una nouă. În acest caz, trebuie să ștergi întâi poza deja înscrisă. Atenţie! Voturile obţinute pentru prima poză nu se transferă pentru următoarea.

Pas cinci

Orice participant poate share-ui în social media poza lui și își poate invita prietenii în platformă să îl voteze.

Oricine poate susţine o echipă: super-părinte + bebe și o poate vota de câte ori dorește pe parcursul campaniei, dar nu mai mult de o dată pe zi.

Orice susţinător poate oferi un singur vot mai multor super-părinţi în aceeași zi.

Stelute pas cinci
Stelute pas sase Pas sase

• Unul dintre cele 3 premii care constau în vouchere Bebebliss în valoare de 1.000 de euro (fiecare).

• Săptămânal, cei mai votaţi 10 participanţi vor primi un voucher Kaufland în valoare de 500 de lei.

Află detalii în secţiunea Premii.

Stelute pas sase
Consimţământ Cookie-uri