Stelute Background Stelute Background

NOUL Pampers Active Baby

Nu rata ofertele Kaufland și ia-i lui bebe echipamentul oficial pentru Tatitlon: Noul Pampers Active Baby, îmbunătăţit cu dublă barieră anti-scurgeri, oferă până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii pentru ca bebelușul tău să aibă un somn liniștit toată noaptea.

Găsește noul Pampers Active Baby!

Caută noul Pampers Active Baby, cu un sticker pe el! Noul Pampers Active Baby, vine acum cu 2 bariere* anti-scurgeri, oferind o protecţie îmbunătăţită împotriva umezelii peste noapte.

*în comparaţie cu produsul nostru anterior Active Baby

Imagine Produs
Imagine Produs

Știai că atunci când doarme, bebelușul tău se mișcă de până la două ori mai mult decât un adult? După o noapte plină de mișcare scutecul poate deveni ud și greu, ceea ce îl împiedică pe micuţ să aibă un somn liniștit. De aceea, noile scutece Pampers au un extra strat sleep pentru nopţi uscate, care ajută la absorbţia rapidă a lichidului. Astfel, indiferent cât de mult se mișcă sau în ce poziţie doarme, pielea bebelușului tău rămâne uscată până la 12 ore.

Lasă pielea să respire

Aero-canalele noului Pampers Active Baby permit pătrunderea aerului în scutec, chiar și atunci când scutecul nu este ud, lăsând pielea bebelușului tău să respire și un scutec uscat.

Imagine Produs
Imagine Produs

Reţine umezeala departe de pielea copilului tău

Stratul interior cu Micro-perle, absoarbe și reţine umezeala în interior departe de pielea delicată a copilului tău, oferindu-i o protecţie de până la 12 ore.

Confortabil în orice poziţie

Laterale flexibile ce oferă o fixare confortabilă și protecţie împotriva scurgerilor.

Imagine Produs
Imagine Produs
Consimţământ Cookie-uri